Connect with us

Politică

Igor Dodon în vizită în raionul Ialoveni

Vizita lui Igor Dodon în raionul Ialoveni a început cu satele Horești și Zâmbreni. La Horești, Dodon a mers la ferma din localitate, unde au și o linie de producere a laptelui, cașcavalului și altor produse lactate.

Potrivit lui Dodon, întreprinderea este un bun exemplu de gestionare a afacerii, unde se implementează tehnologii noi.

”Viitorul aparține unor astfel de întreprinderi. Când vorbim despre necesitatea industrializării țării, despre modernizarea agriculturii, în primul rând, ne referim la implementarea unor asemenea proiecte. Una dintre prioritățile echipei noastre a fost și rămâne susținerea sectorului agricol, mai ales în condițiile de criză pandemică și de secetă”, a notat Dodon.

Igor Dodon a vorbit cu angajații întreprinderii atât despre procesul de producție, cât și despre drumuri, domeniul social, pandemie. Aceleași teme le-a discutat și cu locuitorii din satul Zâmbreni. Dodon a comunicat cu oamenii despre ceea ce s-a reușit și despre planurile pentru următorii patru ani. În special, a fost evidențiat procesul de dublare etapizată a salariilor pentru toți lucrătorii medicali. În luna octombrie, medicii primesc deja un salariu cu 30% mai mare, de la 1 ianuarie, acesta se va majora cu încă 30%, iar în primul trimestru al anului 2021 – cu 40%.

Populare