Connect with us

Politică

Igor Dodon i-a felicitat pe angajații Serviciului de Protecție și Pază de Stat

Președintele PSRM, Igor Dodon, i-a felicitat pe angajații Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS) cu ocazia celei de-a 29-a aniversări de la crearea instituției. Cel de-al cincilea președinte al țării a remarcat că, pe parcursul celor 29 de ani, SPPS a reușit să facă față celor mai complicate situații într-o manieră extrem de destoinică.

Igor Dodon a apreciat profesionalismul și devotamentul civic al ofițerilor și veteranilor SPPS, manifestat în numeroase situații deosebite, îndeplinind cu dăruire sarcinile specifice, prin asigurarea la cel mai înalt nivel a protecției demnitarilor moldoveni și a celor străini.

”În ultimul un an și jumătate, am reușit să facem multe lucruri pentru întărirea bazei materiale a Serviciului și motivarea colaboratorilor. Îmi exprim speranța că noua conducere va da dovadă de profesionalism și înțelepciune pentru a păstra potențialul uman și tehnic din SPPS care este structura cea mai bine pregătită din țară”, se spune în mesajul de felicitare semnat de Igor Dodon.

Populare