Connect with us

Politică

Igor Dodon, după discuții Vladimir Putin: M-am adresat omologului rus să examineze posibilitatea de a relua traficul aerian și feroviar

Președintele țării Igor Dodon, a avut o discuție în format videoconferință cu Vladimir Putin, Președintele Federației Ruse. Părțile au abordat un spectru larg de subiecte legate de interacțiunea dintre țările noastre în cadrul parteneriatului strategic. Oficialii au constatat o dinamică în creștere continuă a relațiilor bilaterale, în pofida crizei pandemice.

“Am acordat o atenție sporită unor teme de actualitate. Astfel, la 1 octombrie, va avea loc Forumul Economic Moldo-Rus în format de teleconferință, iar la 2 octombrie, se va desfășura ședința Comisiei Interguvernamentale Moldo-Ruse pentru cooperare comercial-economică în format videoconferință”, a anunțat Igor Dodon.

Totodată, președintele moldovean a solicitat conducerii Federației Ruse să permită studenților din Republica Moldova, care învață în Rusia, să se prezinte la locul de studii.

„În context, m-am adresat omologului rus să examineze posibilitatea de a relua traficul aerian și feroviar dintre țările noastre”, a mai adăugat șeful statului.

Populare