Connect with us

Politică

Igor Dodon, despre Golovatiuc: Este o candidatură destoinică!

Este o candidatură destoinică! Astfel a comentat președintele PSRM, Igor Dodon, înaintarea lui Vladimir Golovatiuc la funcția de premier din partea majorității parlamentare.

“Îl consider un profesionist, cu o vastă experiență de muncă. Lucrăm într-o echipă cot la cot din anul 2008”, a declarat Igor Dodon.

Liderul socialiștilor se arată convins că Vladimir Golovatiuc este capabil să soluționeze criza socială, financiar-bugetară și cea pandemică.

„Doar un Guvern cu competențe depline poate să depășească situația de criză, să asigure procurarea vaccinurilor și vaccinarea în masă a populației, după care am putea discuta anumite scenarii politice și despre alegeri anticipate. Considerăm în continuare că în perioada pandemiei, pot insista asupra organizării alegerilor parlamentare anticipate, când sunt confirmate zilnic mii de infectări și zeci de persoane decedate, doar politicienii cinici, care sunt în stare să treacă peste cadavre doar pentru câteva procente din rating și noi mandate în Parlament”, a mai declarat Dodon.

Populare