Connect with us

Politică

Igor Dodon a venit la secția de votare împreună cu soția și fiul său mai mare (VIDEO)

De votul de astăzi contează cine va guverna țara în următorii ani, va fi o guvernare profesionistă și patriotă sau va fi o guvernare care va da Republica Moldova pe mâinile străinilor. Declarația a fost făcută de președintele PSRM, Igor Dodon, după ce și-a exercitat dreptul la vot în cadrul alegerilor parlamentare anticipate. Igor Dodon a venit la secția de votare împreună cu soția și fiul său mai mare, care pentru prima dată și-a exercitat dreptul la vot.

”Este o zi importantă, votul de astăzi contează cine va fi la guvernare în următoarea perioadă. O guvernare responsabilă profesionistă care se gândește la țară sau o guvernare care va da țara pe mâinile străinilor”, a spus Doodn.

Liderul PSRM a remarcat că în două treimi din cei trei decenii de independentă, Republica Moldova a fost guvernată de partidele de dreapta și acest lucru nu s-a soldat rezultate bune pentru țară, ci cu miliarde furate și duse în offshore.

Igor Dodon a îndemnat cetățenii să iasă la votare și să-i aleagă pentru cei care au grijă de Republica Moldova, pentru cei care promovează pacea și nu destabilizarea și declanșarea unui nou conflict pe Nistru sau în Găgăuzia.

Populare