Connect with us

Politică

Igor Dodon a întreprins o vizită la mai multe întreprinderi din Anenii Noi

Aflat într-o vizită în raionul Anenii Noi, Igor Dodon a mers la uzina de cărămidă din satul Chirca, unde a discutat ce lucrătorii. Președintele le-a vorbit cetățenilor despre realizările echipei sale în sfera social-economică, despre măsurile de susținere a agriculturii și a agenților economici. 

Un interes sporit din partea cetățenilor l-a avut programul de creare a celor 18 platforme industriale în raioanele țării, pentru încurajarea creșterii economice, crearea locurilor de muncă, atragerea investițiilor și organizarea unei infrastructuri moderne de transport și logistică.

Ulterior, Igor Dodon a vizitat combinatul de carne din satul Bulboaca.

“Cu o deosebită plăcere am discutat cu membrii colectivului și le-am dorit succes în activitate. Le-am comunicat despre eforturile depuse de echipa noastră în vederea asigurării securității alimentare. În același timp, este important ca oamenii să afle despre realizările noastre legate de reabilitarea drumurilor, infrastructurii și obiectivelor sociale. Da, probleme mai sunt și noi le cunoaștem. Deci, vom continua să activăm pentru soluționarea lor”, a scris Igor Dodon într-o postare pe Facebook.

Populare