Connect with us

Politică

Igor Dodon a discutat cu cetățenii din Larga: Le-am dat garanții cetățenilor, că vom continua să soluționăm problemele cu care se confruntă

Casa de cultură din orașul Lipcani a fost, azi, neîncăpătoare. Cetățenii s-au îmbulzit pentru a participa la întrevederea electorală cu președintele PSRM, Igor Dodon. Potrivit liderului socialiștilor, oamenii s-au interesat de asigurarea cu apă potabilă și canalizare, crearea locurilor de muncă, politica internă și relațiile cu țările vecine.

“Cetățenii au apreciat faptul că, grație implicării echipei noastre, în Lipcani s-au făcut multe fapte bune pentru oameni și comunitate. Noi am dat garanții că vom continua să soluționăm problemele cu care se confruntă”, mai povestit Dodon, pe canalul său de Telegram.

Președintele PSRM întreprinde, azi, o vizită în raionul Briceni. Dodon a vizitat și satul Larga, unde a felicitat familia lui Vladislav și Diana Lecari cu ocazia Săptămânii Familiei. În această frumoasă familie cresc șase copii.

Totodată, Igor Dodon a discutat cu cetățenii din Larga.

“Mă bucură faptul că oamenii din nordul țării susțin deplin Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, în mod special, pentru a apăra împreună statalitatea noastră. Oamenii s-au pronunțat categoric împotriva intențiilor partidelor de dreapta de a organiza “reforma administrativă”, adică să lichideze raioanele și majoritatea primăriilor”, a mai scris Dodon.

Populare