Connect with us

Politică

Igor Dodon a convocat în ședință Consiliul Societății Civile de pe lângă Președintele Republicii Moldova

Președintele Igor Dodon a convocat o ședință de lucru cu președinții comisiilor de profil din cadrul Consiliului Societății Civile pe lângă Președintele Republicii Moldova. În cadrul întrevederii, s-a discutat despre situația curentă în domeniul politic, social, economic, sănătății etc. Totodată, s-a făcut un schimb de opinii cu privire la realizările obținute în ultimii trei ani, din momentul creării Consiliului.

“Le-am mulțumit membrilor Consiliului pentru implicare și asistență. Am menționat că dialogul dintre putere și societatea civilă este extrem de important și trebuie continuat în beneficiul Republicii Moldova și al cetățenilor săi”, a declarat președintele.

În perioada anilor 2017-2020, comisiile Consiliului Societății Civile au organizat circa 144 de ședințe tematice și au înaintat peste 330 de inițiative și propuneri, legate de realizarea unor proiecte de importanță majoră în domeniul social și infrastructură, reformei justiției și combaterii corupției, sistemul educațional, administrație publică și tineret etc

Populare