Connect with us

Politică

Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare profesorilor cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ

Președintele Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare profesorilor cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ.

“Asumat sau din curiozitate, continuând o tradiție de familie sau răspunzând chemării interioare, ați optat în favoarea pedagogiei, aceasta însemnând inteligență și noblețe, cultură și rafinament, nopți albe și dăruire până la sacrificiu.

Sunt absolut sigur că fiecare dintre Dumneavoastră ați fi excelat în orice alt domeniu. Aveți toată admirația și respectul nostru pentru ceea ce însemnați, pentru ceea ce semănați și diseminați printre oamenii maturi de mâine ai Moldovei.

Timpul Dumneavoastră se măsoară în promoții și generații, fiecare dintre ele diferită și memorabilă, iar cea de astăzi și unică. Am toată încrederea în potențialul, dedicația și, cu deosebire, în puterea sufletului ce Vă caracterizează. Știu nu din auzite că, indiferent de ce se întâmplă în lume, în comunitate sau în inimă, Dumneavoastră semănați încontinuu lumină și bunătate, credință și dragoste, speranță și încredere.

Felicitări și multă sănătate, inspirație și realizări pe potriva așteptărilor, reușite aducătoare de bucurie Vă doresc Dumneavoastră și persoanelor dragi. Noi, cei pe care ne-ați ghidat și care V-am încredințat bogăția supremă – copiii noștri, Vă suntem alături pentru a acționa împreună, pentru a face față demn provocărilor și pentru a privi, peste ani, cu satisfacție în urmă”, se arată în mesajul președintelui.

Populare