Connect with us

Social

Ieri a fost ultima zi de activitate a Târgului de Crăciun ce a fost organizat în PMAN

Ieri a fost ultima zi de activitate a Târgului de Crăciun ce a fost organizat în Piața Marii Adunări Naționale. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Cerna. Edilul spune că a fost un eveniment de amploare pe toată perioada sărbătorilor.

„Mulțumesc tuturor colegilor și sigur Partenerilor care ne-au fost alături.

Dintre cei care cunosc ne-au comunicat că cifra vizitatorilor este c-am de jumătate de milioane de oameni. Chișinăuieni, locuitori din toată țara dar și cei care au venit acasă de peste hotare, au venit în Centrul Capitalei, pentru a petrece timpul frumos de sărbători. Din ceea ce înțelegem a fost peste jumătate de milion de oameni. Au fost foarte mulți din capitală, oameni de peste hotare. A fost foarte frumos. Ne gândim cum să organizăm celelalte sărbători care vin – Paște, Mărțișorul etc.

Așa cum ziceam și ieri de Ziua Culturii, dorim să fi PACE, iar astfel de evenimente să le putem face și mai de amploare pentru toți oamenii. Căsuțele de lemn vor rămâne în Piața Marii Adunări naționale, iar tot acolo vom organiza practic în fiecare lună târguri tematice, astfel ca inima capitalei să fie vizitată.
Ne-am gândit să fie targuri și festivalul de ziua Dragobetelor, târgul Mărțișoarelor, târg de paști, a producătorilor autohtoni, agricultorilor, festivalul plăcintelor și a mierii.
Acestea sunt doar câteva dintre cele pe care am reușit să le discutăm și despre care vă vom anunța”, a declarat edilul.

Ceban spune că partenerii sunt bineveniți pentru ca împreună să organizăm aceste evenimente.
„Aduc sincere mulțumiri, Moldindconbank, Mastercard, Coca Cola, Holz, point, realitatea live, Unimedia, Aquarel FM, dar și mulți alți agenți economici care au contribuit la decorarea troleibuzelor, asociațiilor care au oferit mai multe cadouri pentru cei mici în căsuța lui Moș Crăciun, mulțumim pentru suportul acordat.

Tot de astăzi, brazii și elementele crăciun încep a fi strânse, vor rămâne unele luminițe decorative.
Și da, deja iar tot suntem întrebați cât exact am cheltuit pe organizarea Târgului. Nu mai mult decât cei de la Guvern care au organizat un târg al lor, unde participarea era de câțiva oameni în fiecare zi. Când, repet, am fi putut să organizăm împreună”, a conchis primarul.

Populare