Connect with us

Politică

Generalul Voronin, dezamăgit de Maia Sandu, care a lăsat țara de izbeliște în prag de iarnă și a demisionat de la Guvern

Fostul președinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, se arată dezamăgit de Maia Sandu. În cadrul unei emisiuni la Jurnal TV, liderul PCRM a declarat că și-a schimbat opinia în 2019, după ce Sandu a abandonat țara în prag de iarnă.

“Moderator: Anul trecut o apreciați un pic pe Maia Sandu.

V. Voronin: Între timp opinia mea s-a schimbat. Nu a trebuit să demisioneze, să se grăbească cu acele trei proiecte care din start știa că nu vor fi votate. Am suspiciuni că dna Sandu a văzut că nu se isprăvește”, a declarat Voronin.

Nu este pentru prima dată când Vladimir Voronin se pronunță negativ despre lidera PAS. Anterior, când fostul președinte a fost întrebat ce se întâmpla dacă în timp de pandemie țara era guvernată de Maia Sandu, Voronin a răspuns că este o întrebare groaznică.

“Cea mai strașnică întrebare, care ai pus-o până acum în emisiune. Eu tot nu vreau să îmi imaginez ce ar fi fost, dacă era acum Maia Sandu prim-ministru și toți ceilalți.”, a declarat Voronin.

Populare