Connect with us

Social

FOTO // Vicepreședintele r. Telenești i-a sugerat Maiei Sandu să asculte mai des cântecul “Casa părintească nu se vinde”. Vezi care e motivul

Vicepreședintele raionului Telenești, Alexandru Isac, s-a arătat îngrijorat de inițiativa Maiei Sandu de a le permite străinilor să cumpere pământurile moldovenești. Într-o postare pe Facebook, Isac i-a recomandat liderei PAS, dar și altor politicieni, care susțin ideea, să asculte mai des cântecul “Casa părintească nu se vinde”.

“Noi nu vrem ca să ne simțim străini la noi acasă. Înțeleg bine că pe unii nu-i prea leagă multe lucruri de această țară, dacă ceva, își iau gentuța și pleacă “peste mări și țări” sau peste ocean. La fel, mi-aș permite să-i spun Maiei Sandu că, atunci când îi mai apar idei de a vinde pământurile pentru străini, să-și amintească de testamentul domnitorului Ștefan cel Mare: Moldova nu e a mea și nu e a voastră, ci a urmașilor voștri și a urmașilor, urmașilor voștri în veacul vecilor. Nu-i lăsați pe urmașii urmașilor noștri fără pământul moldovenesc!”, a mai scris Alexandru Isac.

Populare