Connect with us

Politică

FOTO // Președintele țării a discutat cu lucrătorii CFM pe care i-a asigurat că le va acorda sprijin în soluționarea problemelor

În cadrul vizitei la Bălți, președintele Igor Dodon a mers la Nodul feroviar local. Șeful statului a discutat cu lucrătorii pe care i-a asigurat că le va acorda sprijin în soluționarea problemelor cu care se confruntă. Președintele a subliniat că CFM este o întreprindere strategică, unde statul trebuie și va face investiții.

Totodată, Igor Dodon a mers la întreprinderea ”Bălți-Gaz”, care deservește aproape 1900 km de rețele de distribuție a gazelor. Numărul total al angajaților depășește 420 de persoane. Șeful statului a discutat cu colectivul întreprinderii despre implementarea celor mai importante proiecte. Astfel, „Bălți-Gaz” planifică să continue gazificarea localităților și să efectueze lucrări de reabilitare a rețelei.

Președintele a vorbit despre importanța realizării proiectelor propuse și i-a asigurat pe angajați că le va acorda toată asistența necesară în acest sens.

Populare