Connect with us

Politică

Fostul Președinte al Republicii Moldova nu vede cu ochi buni negocierile dintre Maia Sandu și Renato Usatîi: Ea va avea mari probleme

Fostul Președinte al Republicii Moldova, comunistul Vladimir Voronin este de părerea că Maia Sandu va avea probleme mari de pe urma negocierilor cu Renato Usatîi. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii “Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4.

„El o să rămână tot timpul Usatîi, câte voturi nu ar acumula. Este o vorbă, mai sus decât capul nu sari. Și aici e tot răspunsul la toată întrebarea aceasta. Și acei care o să aibă relații cu ei, iaca astăzi am auzit că ei duc tratative, vor avea probleme. Și o să aibă probleme serioase. Acum îmi pare foarte straniu că el a început tratative cu Maia Sandu. Aici o să fie interesant pentru că aici sunt diferite… El o avut programă cu totul alta decât a avut programul Maiei Sandu în campania electorală. Aici o să fie probleme imediat, sau din start sau a doua zi. De aceea eu cred că aceasta este culmea pe care a atins-o Usatîi”, a declarat Vladimir Voronin.

Amintim că lidera PAS l-a sunat, luni, în data de 2 noiembrie, pe Renato Usatîi și l-a invitat la negocieri privind transferul de voturi.  Asta chiar dacă anterior Maia Sandu a declarat că niciodată nu va face alianță cu Renato Usatîi.

Populare