Connect with us

Politică

Fostul premier a venit cu critici dure la adresa candidaților la alegerile prezidențiale Maia Sandu și Andrei Năstase

Fostul premier, Ion Sturza, a venit cu critici dure la adresa candidaților la alegerile prezidențiale Maia Sandu și Andrei Năstase.

Într-o postare pe Facebook, acesta lasă să se înțeleagă că mesajele liderei PAS sunt vorbe goale și îi sugerează să mai citească niște cărți, nu doar comentariile de pe Facebook.

„Eu aș vrea să văd și ceva substanță care m-ar convinge că „candidatul” înțelege pe bune cu ce se consumă postul la care pretinde – măcar puțină economie, jurisprudență, că citește ceva mai mult decât comentariile de pe Fb. A „mitralia” cu fanatism câteva cuvinte (fie ele și importante), mă face să mă plictisesc și să exclam: Nu cred!(plagiat). Exemplu? Întrebare: „Cum veți rezolva problemele din agricultură”? Răspuns: „Vom schimba guvernul corupt”, scrie Sturza.

Fostul premier îl ia în râs și pe liderul PPDA, Andrei Năstase, după ce acesta ar fi primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea Senatului Universității Anglo-Catolice „Apostolul Sf.Paul” din Roma.

„Îndemnul meu: faceți dosare de politici economice, sociale, sectoriale. Ieșiți din clișeele verbale. Exemplu? Substituim esența cu forma – diplome de „doctori”, fie ele și honoris ale unei universități pe care Google nu o prea găsește”, scrie Sturza.

Populare