Connect with us

Politică

Fost viceministru către actualii demnitari: Acțiunile actualilor guvernanți nu se deosebesc prin nimic de acțiunile predecesorilor săi

Acțiunile actualilor guvernanți nu se deosebesc prin nimic de acțiunile predecesorilor săi, iar prin abuzurile pe care le săvârșesc azi vor trebui să răspundă în viitor. De această părere este fostul viceministru al Justiției Nicolae Eșanu.

„Când le spuneam pe vremuri demnitarilor, inclusiv unora dintre protagoniștii evenimentelor din ultimele zile, că riscă să ajungă victime ale abuzurilor, ei nu luau în serios vorbele mele. Când spun acum, că ceea ce face actuala guvernare, creează premise pentru ca o parte dintre ei să devină victime ale abuzurilor în viitorul nu prea îndepărtat, ei nu doar că nu iau în serios vorbele mele, dar, cel mai probabil, gândesc că eu fac jocul cuiva. Nu pot decât, cu tristețe, să tot repet celebra afirmație a lui Einstein, că este o nebunie să faci același lucru în mod repetat și să aștepți un alt rezultat. Și afirmația lui Swiftt, că este o prostie să faci același lucru în mod repetat și să aștepți rezultate diferite”, a scris Eșanu pe Facebook.

Populare