Connect with us

Politică

Fost deputat: Maia Sandu manipulează alegătorii și opinia publică slogane dăunătoare pentru interesele și securitatea națională

Sloganul electoral al liderei PAS, Maia Sandu, „Refacem relațiile cu țările lumii” este dăunător pentru securitatea națională a Republicii Moldova. Mai mult, jurnalistul și fostul deputat Ștefan Secăreanu susține, într-o postare pe Facebook, că respectivul slogan este și de o „tâmpenie strigătoare la cer”.

„Echilibrul în Moldova” pe care îl trâmbițează demagogic Maia Sandu niciodată nu va fi atins manipulând alegătorii și opinia publică cu un alt slogan, dăunător pentru interesele și securitatea națională a Republicii Moldova și de o tâmpenie strigătoare la cer: „Refacem relațiile cu țările lumii”, adică și cu Rusia, și „voi găsi echilibrul”, inclusiv în relațiile cu Rusia!”, scrie Ștefan Secăreanu.

Acesta îi amintește Maiei Sandu de statutul Federației Ruse în raport cu Republica Moldova.

“Știe toată lumea (cu care Maia vrea să refacem relațiile!) că, în raport cu Republica Moldova, Rusia este țară ocupantă! Nu spun eu acest lucru ori altcineva din vechea gardă a Frontului Popular din Moldova! Curtea Europeană a Drepturilor Omului a stabilit acest adevăr și verdict prin decizia ei în cazul grupului Ilașcu din anii nouăzeci!”, mai scrie jurnalistul citat.

Populare