Connect with us

Politică

Fost deputat despre protestul de duminică: Unii și-au dat seama că iar au fost ”fraieriți”, alții zic că au obținut… COVID

Protestul de duminică, care a fost organizat de președintele ales Maia Sandu în Piața Marii Adunări Naționale, este un absurd și fantasmagorie, scrie fostul deputatul Valentin Chilat-Cornaci. Ex-parlamentarul a analizat comentariile și impresiile de pe Facebook ale participanților la manifestație. “Unii zic că s-au trezit ca după hipnoză și și-au dat seama că iar au fost ”fraieriți” și n-au obținut nimic, alții zic că au obținut, mai știi, poate au înhățat vreun covid-19”, spune fostul deputat.

Totodată, Valentin Chilat-Cornaci spune că acțiunea este una halucinantă și prin faptul că în timp ce “poporul a venit să-i dea afară pe hoți din parlament, ei ieșeau pe scenă cu Unireaaa… rușineee…”.

Concluzia la care au ajuns cetățenii, este că pe cale pașnică nu se va obține nimic. “Trebuie de dat foc la Parlament și Guvern, la Președinție – nu!”.

Totodată, fostul parlamentar spune că unii protestatari speră că ambasadorul SUA la Chișinău va rezolva problemele moldovenilor, iar alții sunt siguri că Renato Usatîi o va distruge pe Maia Sandu.

“Cea mai scandată lozincă a fost ”Anticipate”, o strigau toți și cei din piață și Maia și Țicu la microfon, și cei de la televizor, și Chicu din Guvern și Dodon la Sadova și Șor la Tel Aviv… Toți vor ANTICIPATE. Ce-am scris aici e totul real, n-am compus nimic, acest absurd, această fantasmagorie e realitatea din RM”, a conchis fostul deputat.

Populare