Connect with us

Politică

Expertul economic Gheorghe Costandachi, despre Maia Sandu: Promovează o atitudine discriminatorie, de dezbinare și de etichetare a societății

Expertul economic, Gheorghe Costandachi, o atenționează pe Maia Sandu că nu va putea minți și înșela tot timpul și pe toți. Costandachi afirmă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că Maia Sandu promovează o atitudine discriminatorie, de dezbinare și de etichetare a societății.

Analistul mai susține că etichetarea societății în oameni buni și răi nu-i va oferi lui Sandu nicio șansă de câștig în turul doi de scrutin.

”Ca să fie înțeles ”bine” pentru oamenii ”buni” și principalul pentru Idol. Cei care duminică nu se identifică ca martorii PAS și M. Sandu ”Lidera/Idolatriță”, și nu o vor vota, înseamnă sunt de tot felul, numai nu buni. Atunci, vom vedea în turul II-i, dacă va fi, cum va face ea apel către tot restul, care nu-s buni, dar de tot ”soiul”, să o voteze. I-am oferit mai multe șanse ca să facă ceva, să nu discrimineze, să nu eticheteze, să nu dezbine, dar ea a preferat să tacă. Vezi că a tăcea și a face, nu tot timpul funcționează în folosul celui viclean sau înșelător, dar la viclenie pe tine nu te întrece nimeni.

A minți și a înșela poți o dată, două-trei, un om, doi-trei, dar nu poți minți și înșela tot timpul și pe toți. Ține minte asta, scrie-o pe plăcuță și leag-o la gât, să-ți aducă aminte toată viața înainte”, scrie expertul

Populare