Connect with us

Politică

Ex-deputat unionist despre Maia Sandu: După ce te-ai culcat în pat cu Kozak ca să guvernezi cu Dodon, ne înveți tu…?

Lidera PAS, Maia Sandu, continuă să fie criticată dur de exponenții curentului unionist, pentru insistența cu care își impune candidatura la funcția de președinte al țării, în detrimentul altor reprezentanți ai dreptei.

Într-o postare pe Facebook, ex-deputatul și jurnalistul Ștefan Secăreanu îi reamintește Maiei Sandu de faptul că s-a opus unei candidaturi unice pro-românești și pro-europene și că a acceptat să guverneze alături de Igor Dodon, pe care astăzi îl face cu ou și cu oțet.

“Exact așa acționează Maia azi, înaintea alegerilor prezidențiale, după ce a ignorat toate îndemnurile de a pune osul la propulsarea unei candidaturi comune a electoratului pro-românesc și pro-european la aceste alegeri pentru a-l învinge pe Dodon, alta decât ea! După ce te-ai culcat în pat cu Kozak ca să guvernezi cu Dodon, ne înveți tu?”, a scris Ștefan Secăreanu.

În aceeași postare, Secăreanu constată și faptul că lidera PAS încearcă să mușamalizeze cooperarea activă cu Dmitri Kozak și accederea la guvernare alături de PSRM.

“Exact această impresie mi-a lăsat-o Maia Sandu în astă seară ascultând-o la Lorena Bogza, în emisiunea ei „profundă”! A vorbit senină și zâmbăreață ca și cum acum un an, când a mers pe furiș în așternutul politic al lui Kozak, nimic nu s-ar fi întâmplat!”, notează Secăreanu.

În opinia jurnalistului, această atitudine oportunistă îi va juca festa la alegerile prezidențiale din toamna acestui an, așa cum s-a întâmplat și la alegerile locale din toamna anului 2019.

“Așa a acționat Năstase înaintea alegerilor la Chișinău, ignorându-i cu bună știință pe toți cei care l-au implorat să se retragă că vom pierde capitala”, conchide Ștefan Secăreanu.

Populare