Connect with us

Politică

Eugen Doga îi cere Maiei Sandu să doneze vila de la Condrița oamenilor de creație: Doar am promis lumii întregi, că vom schimba situația!

Compozitorul Eugen Doga propune ca Reședința prezidențială de la Condrița să fie cedată oamenilor de creație. Maestrul notează, într-o postare pe pagina sa de socializare, că așteaptă ca președintele să treacă de la promisiuni la fapte, să-și onoreze promisiune făcute lumii întregi să renunțe la ”statutul în lux” și să reducă cheltuielile.

”Doar am promis lumii întregi, că vom schimba situația, vom promova și respecta echitatea în societate, ne vom întoarce cu fața spre oameni și problemele lor. (…) Artiștii, însă, au nevoie de tihnă ca să poată purta dialogul cu sinele, ascuns în adâncurile sufletelor lor divine și vulnerabile. Artiștii au nevoie de condiții pentru a crea și a dărui lumină și bunătate din dimensiunile descoperite, accesate necesare sufletului pentru a crește frumos. Condrița e o idee, care poate fi realizată”, a scris compozitorul.

Eugen Doga mai susține că milioanele alocate pentru întreținerea vilei prezidențiale ar fi mai bine să fie redirecționate pentru susținerea oamenilor nevoiași și a pensionarilor.

Președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat recent că actualul șef al statului nu a micșorat nici bugetul și nici statele de personal din această instituție.

Maia Sandu a declarat recent că nu va renunța la Reședința prezidențială de la Condrița, așa cum a promis în campania electorală. Șeful statului a declarat că Președinția se gândește cum să folosească această vilă.

Președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat recent că actualul șef al statului nu a micșorat nici bugetul și nici statele de personal din această instituție.

Populare