Connect with us

Politică

Curtea de Apel a respins recursul înaintat de Primăria Chișinău cu privire la obligarea eliberării actelor permisive de construcție a unui bloc de locuit în Parcul Valea Trandafirilor

Epopeea Restaurantului Doina continuă, asta după ce Curtea de Apel a respins recursul înaintat de Primăria Chișinău. 

Potrivit primarului general Ion Ceban astăzi, a avut loc ședința Curții de Apel în cadrul căreia a fost examinată cererea de apel înaintată de Primăria Chișinău pe cazul Restaurantului Doina după pronunțarea hotărârii primei instanțe cu privire la obligarea eliberării actelor permisive de construcție a unui bloc de locuit în Parcul Valea Trandafirilor.  Cererea Primăriei a fost respinsă, ținându-se cont de decizia primei instanțe, adică de permitere a construcției pe spațiul verde.  

„Țin să precizez că din trei judecători care au examinat cauza, un judecător a prezentat opinie separată, nefiind de acord cu decizia colegilor. Aici apar multe semne de întrebare.  De multe ori Primăria Chișinău pierde asemenea cazuri în instanțele judecătorești. DE CE OARE? Am declarat că nu voi admite construcții de blocuri în Parcurile din capitală, dar și pe terenurile ocupate abuziv”, a declarat Ceban. 

Edilul spune că va lupta în continuare cu acest fenomen, iar Primăria Chișinău va ataca actuala decizie la Curtea Supremă de Justiție.

Populare