Connect with us

Politică

Edilul capitalei a oferit pachete cu produse alimentare a peste 8.700 de elevi din instituțiile de învățământ primar şi secundar, ciclul I şi II din municipiul Chișinău


Pungi cu alimente pentru copii. Peste 8.700 de elevi din instituțiile de învățământ primar şi secundar, ciclul I şi II din municipiul Chișinău, din familii social-defavorizate, au primit până în prezent pachete cu produse alimentare pe perioada desfășurării procesului educațional la distanță. Despre aceasta a scris primarul general Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.


Potrivit acestuia, este vorba despre o pungă cu alimente pentru 3.084 de elevi clasa I-IV, 3.933 de elevi clasa V-IX, 188 de elevi clasa I-XII care au suportat TBC şi cei care au fost în focarele TBC și 1.560 de elevi din grupele cu program prelungit.

„Conținutul pachetelor cu produse alimentare este coordonat cu CSP și aprobat de directorul instituției de învățământ, iar distribuirea coletelor are loc o dată în săptămână, cu monitorizarea de către membrii comisiei de triere din instituție.
Conținutul pachetului: crupe de orez, hrișcă, biscuiți din fulgi de ovăz, zahăr, ulei de floarea soarelui, covrigi, chifle, cașcaval, fructe. Produsele sunt calitative și sunt însoțite de actele necesare de conformitate”, subliniază Ceban.

Primarul afirmă că acţiunea are loc cu respectarea strictă a regulilor de prevenire a infecției COVID-19.

Populare