Connect with us

Politică

Echilibrul, caracterul, responsabilitatea și respectarea valorilor noastre tradiționale au stat la baza activității președintelui Igor Dodon

Caracterul, responsabilitatea, echilibrul și valorile tradiționale sunt patru piloni, care au stat la baza activității președintelui Igor Dodon. Declarația a fost făcută de șeful statului, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, cu ocazia împlinirii a trei ani și jumătate de la investire în funcția de președinte al Republicii Moldova.

“CARACTER – de caracter am dat dovadă atunci, când am dat jos regimul, când trebuia să mergem cu inițiative mai dure, aici mă refer la Aeroport, furtul miliardului; RESPONSABILITATE – vorbim de responsabilitate față de cetățeni, față de agenții economici; ECHILIBRUL – mă refer atât la politica externă echilibrată, cât și la echilibrul intern. În premieră în 29 ani de independență, am reușit crearea unei coaliții a partidelor de stânga și dreapta: PSRM-ACUM); VALORILE TRADIȚIONALE – sunt mai multe elemente, de la datinile noastre strămoșești, familia tradițională, valorile creștin-ortodoxe, care trebuie păstrate cu sfințenie. Aceste patru trăsături au fost un lucru principial pentru mine și vor fi în continuare”, a declarat Igor Dodon.

Populare