Connect with us

Politică

După ce a scos oamenii la protest, în plină pandemie, și a scandat “Anticipate!”, azi Andrian Candu este împotriva alegerilor noi

Lipsă de coerență în acțiunile și declarațiile președintelui PRO Moldova, Andrian Candu. După ce politicianul, împreună cu membrii formațiunii pe care o conduce, a participat la protestul de duminică și a scandat “Anticipate”, azi acesta dă înapoi.

În cadrul unui briefing de presă, Candu a spus că nu este momentul potrivit pentru dizolvarea Legislativului și organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

„Dacă credeți că majorității cetățenilor Republicii Moldova le pasă, în general, de alegeri, atunci greșiți amarnic. Ar fi o iresponsabilitatea să arunci țara în alegeri în prag de iarnă. Noi am spus că vrem schimbare, dar schimbarea trebuie să vină și natural și corect”, a declarat Candu.

De asemenea, liderul PRO Moldova a mai spus că la ora actuală există posibilitatea ca în Parlament să fie format un alt Guvern minoritar, cu un pro-european, care ar putea să administreze țara măcar o perioadă de timp până se va ajunge la acele alegeri anticipate.

Populare