Connect with us

Social

Dodon spune că Maia Sandu cât a fost premier nu a făcut nimic pentru medici

Cetățenii Republicii Moldova ar trebui să înțeleagă clar ce va reuși să facă concret Maia Sandu, dacă o vor alege în funcția de președinte. În cadrul unei emisiuni la postul de televiziune NTV Moldova, candidatul independent la funcția de șef al statului, Igor Dodon, a îndemnat alegătorii să se gândească ce se va întâmpla după 15 noiembrie, pentru că alegerile trec și vin.

În cadrul emisiunii, Igor Dodon a îndemnat alegătorii să se întrebe cine va gestiona mai bine situația critică legată de pandemia de COVID-19, actualul șef al statului sau Maia Sandu?

„Cine mai bine va gestiona situația? Ce facem cu COVID-ul? Cum gestionăm situația? Acum văd că opozanții noștri au înghițit limba și tac. De ce nu comentează ce se întâmplă în România sau Europa? Unele țări europene vor impune carantină, ce au de spus despre acest lucru?”, s-a întrebat Igor Dodon.

Candidatul independent la funcția de președinte are mari îndoieli că Maia Sandu va reuși să gestioneze eficient criza.

“Cu toate carențele sistemului nostru medical, noi am gestionat situația legată de COVID-19 și o vom gestiona și mai departe. Vom continua să majorăm salariile medicilor, dar ce vor face ceilalți? Cât a fost șef al Guvernului, Maia Sandu nu a făcut nimic pentru medici, din contra, cadrelor medicale cu vechime în muncă li s-au tăiat gradele și aceștia au rămas fără o parte din remunerare”, a mai spus Igor Dodon.

Populare