Connect with us

Politică

Dodon: Majoritatea oponenților nu au un alt mesaj în campania electorală în afara de mesajul împotriva președintelui Igor Dodon

Oamenii vor ca președintele țării să fie alături de ei, pe cetățeni nu-i interesează să dea jos pe cineva, ci îi interesează apa, drumurile, grădinițele și multe alte lucruri. Declarația a fost făcută de Igor Dodon în cadrul ediției ”Președintele răspunde”.

Șeful statului a menționat că majoritatea oponenților săi și de pe stânga, și de pe dreapta nu au un alt mesaj în campania electorală în afara de mesajul împotriva președintelui Igor Dodon.

”Este o tactică greșită pentru că cetățenii așteaptă soluții. Oamenii s-au săturat de dat jos pe cineva. Oamenii vor să vadă ce propune fiecare concurent electoral. Stimați oponenți, îl dați jos pe Dodon dar ce faceți mai departe? Iar căutați pe cine să mai dați jos?”, a întrebat Dodon.

Șeful statului susține că va face tot posibilul ca țara în continuare să aibă un președinte responsabil, care să fie alături de oameni.

”Oamenii vor ca președintele să fie alături de ei. Nu-i interesează ”Jos”, îi interesează apa, drumurile, grădinița și multe alte lucruri. Nu mă voi axa pe mesaje contra cuiva, voi veni cu propuneri și soluții cum să îmbunătățim calitatea vieții oamenilor. Vreau să construim împreună o Moldovă unde vrei să trăiești”, a spus președintele Dodon.

Populare