Connect with us

Politică

Dodon a declarat că la întrevederile pe care le are cu oamenii în raioane, majoritatea spun că anul acesta trăiesc mai prost ca anul trecut

Igor Dodon a declarat că la întrevederile pe care le are cu oamenii în raioane, majoritatea spun că anul acesta trăiesc mai prost ca anul trecut. Cetățenii afirmă că stabilitatea s-a schimbat cu haosul și sunt optimiști și încrezători în echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

”Din punct de vedere obiectiv, situația este mai bună, dar oamenii simt că trăiesc mai rău pentru că cresc prețurile, nu au încredere în ziua de mâine, nu înțeleg de ce anul acesta nu se fac drumuri bune în fiecare sat ca și anul trecut, când s-a dat minim pentru fiecare sat câte un milion de lei pentru drumuri, dar anul acesta – nu”, a declarat Dodon la emisiunea de vineri.

Potrivit liderului PSRM, cetățenii își amintesc cu nostalgie de perioada când președintele țării, Guvernul și Parlamentul lucrau în echipă cot la cot.

”Oamenii nu se simt protejați. Ei văd că președintele nu vrea să discute cu nimeni, chiar și pe prietenii ei de pe dreapta i-a dat într-o parte, pe Andrei Năstase, și nu vrea să discute. Oamenii sperau că va fi un președinte care-i unește pe toți, nu să-i pună cap în cap”, a menționat Dodon.

Liderul PSRM susține că acum oamenii așteaptă de la președintele țării să dea dovadă de înțelepciune și să-i unească pe toți.

Populare