Connect with us

Politică

Dodon a declarat că întreprinderi, precum „Viorica Cosmetic”, stau la temelia economiei moldovenești

Liderul PSRM, Igor Dodon, a avut astăzi o întrevedere cu angajații celei mai mari companii producătoare de cosmetice și parfumerie din Republica Moldova, S.A. „Viorica Cosmetic”, transmite telegraph.md.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre situația din sfera afacerilor, mai ales în condițiile în care businessul a fost grav afectat de pandemie și s-a făcut un făcut un schimb de opinii cu privire la măsurile de susținere a agenților economici și a producătorilor autohtoni, necesitatea implementării unei politici sociale eficiente, bazate pe o economie durabilă, despre reabilitarea drumurilor și a infrastructurii.

Igor Dodon a subliniat că susținerea și dezvoltarea mediului de afaceri a fost și este o prioritate pentru el și PSRM și că partidul său mereu a venit cu soluții și inițiative legislative în acest sens și va continua să fie alături de întreprinzători și să creeze condiții avantajoase pentru activitatea acestora.

Liderul PSRM a mai menționat că întreprinderi, precum „Viorica Cosmetic”, stau la temelia economiei moldovenești și vor constitui și pe viitor unul dintre pilonii pentru dezvoltarea țării.

Populare