Connect with us

Politică

Dodon a declarat că a trăit un sentiment de deja vu duminică, când Maia Sandu a organizat un protest

Președintele Igor Dodon a declarat că a trăit un sentiment de deja vu duminică, când Maia Sandu a organizat în centrul Chișinăului un protest. Șeful statului a declarat, la un post de televiziune, că la acest protest au fost prezente aceleași fețe ca și la manifestația din iunie 2019, organizată de Partidul Democrat condus atunci de Vladimir Plahotniuc. 

”Aproximativ aceleași fețe: Filip, Candu, Diacov. Numai că s-a mai adăugat Maia Sandu, Usatîi care alerga printre oameni, Năstase, Țîcu. Numai că  nu au mers să arunce cu păsări în curtea clădirii prezidențiale, dar fețele sunt aceleași”, a declarat președintele.

Igor Dodon a reiterat că acest protest nu a avut niciun sens: Maia Sandu a câștigat alegerile prezidențiale, legile cu care nu sunt de acord pot fi contestate la Curtea Constituțională, iar calea de declanșare a alegerilor anticipate poate fi discutată între fracțiunile parlamentare.

”Mi se creează impresia că cineva și-a planificat protestul după 15 noiembrie, în caz dacă pierde alegerile. Și acum dacă și-au planificat, hai să meargă înainte. Căutau motiv doar pentru ce să scoată lumea”, a spus Dodon.

Populare