Connect with us

Politică

DODON: 70-80% din moldoveni spun că cel mai bine a fost când la guvernare au fost comuniștii Voronin, Greceanîi și Dodon

Majoritatea moldovenilor susțin că cel mai bine au trăit în perioada de guvernare a PCRM, când la cârma statului era Vladimir Voronin, Zinaida Greceanîi și Igor Dodon. Despre aceasta liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat la Prime TV.

“Dacă acum întrebăm orice om din țară, și dacă va fi obiectiv, când oamenii au trăit mai bine în Republica Moldova? Marea majoritate, 70-80%, vor spune că cel mai bine a fost când la guvernare au fost comuniștii. Dar cine a fost? Voronin – Președinte, Greceanîi – Prim-ministru, Dodon – Viceprim-ministru. Ap iată noi am consolidat echipa aceasta. Este caracteristica echipei pe care o reprezentăm. Cine sunt ceilalți? Băieței și fetițe cu rucsacuri în spate care nu au făcut nimic”, a declarat Dodon.

Igor Dodon a amintit că guvernele PCRM și PSRM au reușit să gestioneze cele mai complicate situații în care s-a aflat Republica Moldova, precum inundațiile, criza pandemică și economică.

Populare