Connect with us

Politică

Doctorul în științe politice, Aurelia Peru: Maia Sandu a spulberat visele moldovenilor de a trăi mai bine

Lidera PAS, Maia Sandu, este criticată dur pentru autoexcluderea de la guvernare, în toamna anului 2019. Doctorul în științe politice Aurelia Peru consideră că acest gest a afectat mult procesul de integrare europeană a Republicii Moldova

“Asumarea de răspundere”, care s-a soldat cu demisia guvernului condus de D-voastră, ne costă enorm de mult pe toți noi, cei care am visat să trăim într-o altfel de Moldovă. Cred că anii trăiți în SUA v-au distanțat de emoțiile trăite de intelectualii basarabeni. Ne-ați reîntors, simpatică doamnă, la anii 90. Ieșiți din clișeul „doamnei de fier”: The ledy*s not for turning. /Margaret Thatcher/”, scrie Aurelia Peru, într-un editorial publicat de portalul geopolitica.md.

În opinia Aureliei Peru, actual, campania pentru alegerile prezidențiale, derulată de Maia Sandu, este similar spectacolelor cenaclului Flacăra, iar marele favorit este actualul președinte Igor Dodon.

“Campania aceasta este – nu vă supărați, dragi prieteni – dominată și condusă de președintele I.Dodon. În calitatea sa, are potențial de a da naștere știrilor, de a determina agenda – setting pe ecrane! În timp ce opoziția se limitează doar la retorică critica vizavi de putere”, conchide Aurelia Peru.

Populare