Connect with us

Politică

Diferența dintre mine și Maia Sandu este mare! Eu am echipă, experiență și valori, spune Igor Dodon

Diferența dintre mine și Maia Sandu este mare. Eu am echipă, experiență și valori. Ea nu are nimic. Declarația a fost făcută de către Igor Dodon în cadrul emisiunii live.

„Sunt trei mari diferențe dintre mine și Maia Sandu. Unu – ține de experiență. Eu vin din sectorul real al economiei, am fost prim-vicepremier, ministru al economiei, deputat în opoziție, am luptat împotriva lui Plahotnic. Ce a făcut Maia Sandu? A închis școli, a umblat cu rucsaciocul prin Washington, la Banca Mondială ca al 10-lea expert din 13. A luat bani de la Soros și a închis școli? A lucrat în ONG. Asta e prima deferență.

A doua – echipa. Uitați-vă la echipa mea și a Maiei Sandu. La mine sunt Ceban, Greceanîi, Batrîncea, Vlah, Țîrdea… O să vedeți o echipă puternică, bine pregătită. Oameni care știu cum și unde să meargă. La Maia Sandu în afară de “soroseata”, ce au făcut ei în viață, în afară de Maia care a primit bani de la Șor în plic. Ce echipă are ea?

Trei – valori. Pentru ce noi pledăm, eu pledez pentru niște lucruri pentru care ține marea majoritate. Care sunt valorile oponentului meu? Acolo e zero valori. În viața ei nu a avut familie, merge la marșurile astea prin Chișinău, detestă istoria țării noastre”, a declarat Igor Dodon.

Populare