DEZVĂLUIRI: Soţia unui deputat comunist de la Chişinău, cunoscut pentru poziţia sa anti-Bucureşti, derulează o AFACERE PROSPERĂ în România

17 februarie 2014 15:067 comentariiVizualizări:

Soţia deputatului comunist Grigore Petrenco, cunoscut pentru declaraţiile sale anti-româneşti, derulează o afacere prosperă în România. Despre aceasta scrie astăzi, în ziarul Timpul, jurnalistul de peste Prut George Damian.

25b9d350a803dd193e096982cc9e9214

“Despre deputatul comunist Grigore Petrenco ştim că este oarecum supărat pe România şi pe Uniunea Europeană. Ce se ştie mai puţin este că soţia domniei sale, Lilia Petrenco nu este deloc supărată pe România şi nici pe Uniunea Europeană”, scrie autorul citat.

“Între timp, Lilia Petrenco s-a ocupat de activitatea ei de reprezentantă a Make-up Atelier Paris. A deschis o filială a acestei firme la Iaşi în 2011, cu surle şi trâmbiţe, eveniment la care au participat personalităţi din lumea modei româneşti precum Cătălin Botezatu sau Nanette. Firma de la Iaşi a prosperat, a apărut o filială şi la Bucureşti – comerţul cu produse cosmetice în România merge bine. Este uşor neclar de ce deputatul Grigore Petrenco militează pentru apropierea de Moscova, în vreme ce soţia sa face afaceri în România (şi implicit în UE)”, a mai scris Timpul.

Foto: ziarulnational.md

7 Comments

  • Evident ca e dreptul fiecaruia sa detina afaceri prospere daca nu incalca legea , dar fireste e chiar cel putin spus incorect din partea deputatului comunist Grigore Petrenco sa puna pedimente cursului european pe cind familia lui beneficiaza de acces in acest teritoriu.

  • Poftim si ciresele de pe tort, de ce Grisha nu o trimiti in FR, de ce nu te duci si tu sa faci afaceri acolo dar indemni cetatenii RM sa se duca intra-colo?????

  • Alla Gutu-Prodan

    Comunistii in general, si acest Grigore in particular, sint niste profitori. O buna parte din ei, se stie bine, au proprietati de lux in Romania, insa pe strada ies si striga ca stricatii „Sa iubim Rusia”. Halal!

  • Stie Petrenco ce stie, in Uniunea Vamala era sa de-a vzeadca pentru krisha,bani pentru tot felul de mestnie, blatnie etc, asa sa dus in UE ca acolo e democratic totul, asa-i Grigore????

  • Toata activitatea PCrm -ului e o mimare a unor pericole ,chind de fapt uniculk care persista este incapacitatea lor de-a mai reveni la guvernare datorita activitatii eficiente ala actuakei coalitii de guvernare PD-PLDM

  • Acesti indivizi nu sint oameni… sunt rîie…

  • это ответ , на статью Петренко про свалку в Орхее ? мощно !

Leave a Reply