Connect with us

Politică

Dezvăluiri SCANDALOASE despre protestele „luptătorilor cu oligarhii”, care au intrat în parlament pe listele Blocului ACUM

Liderul partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, îi cheamă la raport pe liderii Platformei DA, care au protestat în 2015-2016, în Piața Marii Adunări Naționale.

„Sutele de mii de oameni care au donat milioane de lei au dreptul să întrebe ce au făcut Năstase și Josan cu banii acumulați în PMAN. Extras din dosarul penal intentat de PCCOCS. Bani acumulați și înscriși în registrele întocmite de S. Cebotari și Chiril Moțpan în Piața Marii Adunări Naționale”, a scris Costiuc pe Facebook.

Costiuc a prezentat mai multe pagini din dosarul intentat de procurori, în urma protestelor din acea perioadă. În cadrul anchetei s-ar fi stabilit că liderii protestelor au primit donații de la cetățeni sub formă de produse și bani.

„Asta e bombă! Sume donate în lei moldovenești: 9 169 043 lei. Sume donate în euro: 459 780. Sume donate în dolari: 2975. Sume donate în ron: 400. Sume donate în hrivne: 26 420. Sume donate în lire sterline: 60. De gestionarea registrului financiar s-a ocupat Chiril Moțpan și Serghei Cebotari”, a mai declarat Costiuc.

Populare