Connect with us

Politică

Deputat PPDA, a solicitat oficial Maiei Sandu să publice înregistrările făcute în cadrul întrevederilor cu fracțiunile parlamentare

Vasile Năstase, deputatul PPDA, a solicitat oficial Maiei Sandu să publice înregistrările făcute în cadrul întrevederilor cu fracțiunile parlamentare pentru ca poporul să poată înțelege cum au avut loc discuțiile, transmite abcnews.md cu referire la sinteza.org.

”Îi cer oficial Președintelui Maia Sandu, să publice înregistrările făcute în cadrul dezbaterilor, pentru ca toată lumea să vadă, pentru că asta este un exercițiu democratic. Au discutat Parlamentul cu Președintele. Trebuie să vedem cu ce au venit fracțiunile. Lasă poporul să afle cine și ce a propus acolo, ce nume au fost vehiculate, ce soluții au fost date de către participanții la aceste discuții, la aceste consultări, ca să ne facem o imagine generală despre ce s-a întâmplat acolo”, a declarat Vasile Năstase în cadrul unei emisiuni televizate.

Totodată, acesta a menționat că acolo au fost discutate diferite nume, și nu la modul abstract.

Amintim că Platforma DA s-a arătat dezamăgită de propunerea Maiei Sandu atunci când l-a înaintat pe Igor Grosu ls funcția de prim-ministru.

Populare