Connect with us

Politică

Deputat: Lista PAS pentru parlamentare abundă în numele celor, care sunt certați cu legea. Cum au reușit să treacă filtrele?

Pe parcursul mai multor ani, PAS a strigat că va lupta cu hoții și cu fenomenul corupției, dar astăzi lista formațiunii abundă în numele celor, care au încălcat legea. Despre aceasta deputatul PSRM Nichita Țurcan a declarat în cadrul unei conferințe de presă. Țurcan se întreabă de ce PAS nu exclude din cursa electorală cetățenii care sunt vizați în dosare penale.

„Despre ce fel de luptă cu fenomenul corupției putem vorbi, dacă pe lista PAS, candidatul cu nr.45, în anul 2013 a beneficiat de un credit de la Banca Socială pe care nu l-a rambursat? Este un moment important pentru cei, care vor să-și dea votul pentru PAS. Poate ar trebui să vă întrebați, cum acești oameni au trecut prin renumitele filtre?”, se întreabă Nichita Țurcan.

Deputatul PSRM și-a amintit și despre candidatul PAS Petru Gandrabur, care este cercetat penal pentru escrocherie.

„Înainte de alegeri, oamenii auzeau promisiunile PAS, că în cazul în care va exista vreo suspiciune, candidații vor fi scoși de pe listă. În realitate nu se întâmplă nimic. Mă întreb, dar poate se face intenționat, pentru сa acești indivizi să scape de dosare penale, ajungând la putere?”, se mai întreabă Țurcan.

Populare