Connect with us

Politică

Delegație română la Chișinău. Ceban: Colegi de la sectorul nr 5 din București în frunte cu primarul Cristian Popescu Piedone au venit pentru un schimb de experiență

Relațiile cu Bucureștiul sunt dezvoltate la nivel de capitală. Potrivit primarului general Ion Ceban, la Chișinău este în vizită o delegație de la sectorul nr 5 din București în frunte cu primarul Cristian Popescu Piedone.

„Mă bucur că atât noi avem vizite de lucru cu progrese frumoase peste hotare, cât și noi suntem vizitați de către colegii noștri. Avem o colaborare frumoasă cu mai multe administrații ale Bucureștiului, mai multe orașe și județe. Avem colaborări și cu sectorul 4 și sectorul 5. Avem colaborări și în partea estică – Sankt Petersburg și altele.

Avem ce prelua, învăța și a face schimb de experiență. Mesajul care îl transmit fiecare care vine în ultima perioadă în Chișinău, confirmă și reconfirmă că orașul arată mult mai bine și asta sincer mă face să fiu mândru și mă motivează și mai mult să continuăm împreună cu dvs proiectele care sunt sute, care cumulativ sunt mai multe decât ultimii 10 ani., a declarat primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței Primăriei Chișinău de astăzi.

Amintim că recent, Ion Ceban împreună cu mai mulți membri ai echipei au mers în Județul Buzău pentru a face un schimb de experiență.

Populare