Declaraţie –BOMBĂ a unui general din anturajul lui Putin: Da, vom recunoaşte independenţa Transnistriei, apoi o vom accepta în componenţa Rusiei

17 martie 2014 11:191 comentariuVizualizări:

Generalul Leonid Reşetnikov, directorul Institutului de Cercetări Strategice de la Moscova, structură patronată de Kremlin, a declarat că după anexarea Crimeii, Rusia va recunoaşte independenţa Transnistriei şi o va accepta în componenţa sa.

В-потоке-событий.-Выпуск-38

 “Da, noi vom recunoaşte independenţa Transnistriei şi aceasta, ca o structură autonomă, se va putea asocial cu Rusia şi intra în componeţa acesteia. Atunci noi o vom putea apăra, ca pe un teritoriu propriu”, a spus Reşetnicov.

Reamitim că în cadrul unei şedinţe speciale, desfăşurate astăzi, Sovietul Suprem de la Simferopol a votat pentru declararea independenţei Crimeii şi pentru aprobarea unui apel către Federaţia Rusă de a accepta regiunea drept subiect federal.

“Republica Crimeea face apel către Federaţia Rusă de a accepta intrarea regiunii în componenţa Federaţie Ruse”, se conţine în declaraţia citată.

Procedura de alipire a Crimeii la Federaţia Rusă, după referendumul de ieri, ar putea începe peste trei zile şi ar putea dura cel mult trei luni. Cel puţin aşa a declarat vicepreşedintele Dumei de Stat, Vladimir Jirinovski, în cadrul unei emisiuni televizate. “Vom face acest lucru cât mai repede posibil”, a precizat Jirinovski.

1 Comment

Leave a Reply