Declaraţia INCENDIARĂ a fostului director SIS despre cetăţenia României: VOI ARDE paşaportul românesc în centrul Chişinăului!

29 noiembrie 2013 10:3122 comentariiVizualizări:

Fostul director SIS, deputatul PCRM Artur Reşetnicov susţine că nu are cetăţenie română şi declară că ar arde paşaportul românesc în Piaţa Marii Adnări Naţionale, dacă acesta ar exista.

22

Reamintim că europarlamentarul roman Petru Luhan a solicitat retragerea cetăţeniei române a deputatului comunist Artur Reşetnicov, care a ameninţat România cu dezmembrarea teritorială.

“Am râs cu lacrimi! Un euro-deputat, Petru Luhan a propus official să mi se retragă cetăţenia română, deoarece am îndrăznit să-l contrayic pe Băsescu. Nu am cetăţenie română! Şi nici nu am avut! Şi nici nu voi avea! Dar dacă eurodeputaţii români nu au cu ce se ocupa, să tragă o fugă acest Luhan şi să.mi aducă paşaportul – îl voi arde în Piaţa Marii Adunării Naţionale”, a postat Reşetnicov pe una din reţelele de socializare.

Artur Reşetnicov i-a cerut lui Traian Băsescu să renunţe la retorica unionistă, ameninţând cu dezmembrarea teritorială a României.

„România a început să promoveze această politică de prin anul 2007 şi cunosc acest lucru nu din auzite”, a postat Reşetnicov pe una din reţelele de socializare.

„Nu ştiu, însă, dacă Băsescu înţelege că aprinde un nou fitil în regiune? Bine, nu ţine cont de Moldova, dar îşi dă seama cum vor reacţiona Ungaria şi Ucraina? Potoleşte-te Băse, că de altfel va trebuie ca România să întoarcă ceea ce nu-i aparţine: Iaşiul, Suceava şi întreaga Moldovă de peste Prut”, a mai scris Reşetnicov.

22 Comments

 • Ce prostanac mai esti mai invatator de 2 lei, ai uitat cum la universitate te vindeai pentru 10 usd sa pui un colocviu la statistica?

 • ba poti sa o arzi pe ma’ta in centrul Chisinaului, scarba sovietica!

 • Ceva se întâmplă cu acest om. Unde li-i simţul internaţionalismului, atât de mult trâmbiţat de comunişti? De la ei adie doar a extremism, naţionalism şi şovinism rus…

 • La ce sa te astepti de la unul cumparat cu arginti de rusi.

 • Cat de imbecil poate fi un om? Poftim raspunsul…

 • In lista cetatenilor care au redobandit cetatenia romana figureaza Artur Resetnicov ord. 225 2011. Ca- i fostu director SIS sau nu nu stiu.

 • in R.Moldova exista doar doua persoane care se numesc Artur Resenticov. Sa speram ca celalalt nu-i comunist. Dar sunt sigura ca anume boul de kgb-ist a pus mana pe pasaportul romanesc. acum, ca liberalii ne scapa de regimul de vize, isi poate permite sa arda pasaportul romanesc, l/a folosit suficient. plus ca nu e roman, e neam de lichea hranita la greu de moscova cu laturi alese. godacul!

 • Ce poţi aştepta de la un degradat? Doar declaraţii smintite!

 • A debitat-o din tulburare, cu siguranta nu se va incumeta, deoarece documentele de identitate sunt proprietate a statului, iar degradarea, distrugerea din motive josnice a documentelor se pedepseste penal.

 • Tecusa Tanase

  Domnu Reşetnicov, nu ai 900 euro ca sa platesti taxa pt renuntare la cetatenia romana, sau doar te dai in spectacol, ca a doua zi sa aplici pt un pasaport nou? 😀

 • E dus cu pluta saracul om, PCRM are in rindurile ei deja numai talibani incompetenti, de aceea si vedem acele emigrari a unor membri cu capacitate de analiza si care se refugiaza in rindurile PDM care promoveaza interesele nationale si activeaza pentru dezvoltarea cu adevarat al statului nostru.

 • http://cetatenie.ro/ordine-anc?ordin=2011_225 ne raspunde:
  297. REŞETNICOV ARTUR ( 46719/2010 )

  http://www.mtic.gov.md/WebStatistics/index.php… ne raspunde:
  Este 2 persoane cu numele „REŞETNICOV” cu prenumele „ARTUR”

  Deci e 50/50, dar ar fi bine de facut o interpelare la ANC/MAE/MAI din Romania pentru a detalia dosarul depus sub numele/numarul „REŞETNICOV ARTUR ( 46719/2010 )”

  PS: bine ca „la registrul stie sa vorbeste limbe romaneste”!

 • Cine esti tu , Resetnicov sa-i dai sfaturi lui Basescu?
  Basescu isi apara tara si poporul , dar tu esti un tradator de tara si mai ameninti si Romania. Pentru asa amenintari ar trebui sa fii declarat dusman al Romaniei si tras la raspundere!

 • Bai tata bai, cand vad cate un prost d-asta care a invatat isorie intre doua labe si-un lins in cur ma ia plansul! O sa te bantuie Mihai Viteazul pentru absurditatile pe care le visezi noaptea si le vomiti ziua! E zic sa-ti dai foc si tie odata cu pasaportul romanesc! Romania nici nu are nevoie de poponari comunisti ca tine! Am impuscat unul, iti facem loc si tie! Cacat cu ochi!

 • Tara Hategului

  Cum a ajuns pacaliciul asta sa detina o asemenea functie?!

 • foarte bine spus…

 • bai buratino, arde-l in bucuresti, daca esti tare… dar lumea zice ca ai putza doar ca sa faci pipi cu ea 🙂

 • Mai voi toti cei de sus imi pare ca voi sinteti cei ce va vindeti europei voastre cu milioanele care vin acum in tara. Vom vedea cind va veni vremea sa le intoarcem ce ve-ti zice atunci vom ajunge ca Grecia si alte tari. Va zombat europa asta fatarnica si mincinoasa.

 • Asa numitii statalisti mai bine ar demonstra cum ar putea R Moldova sa ajunga la un nivel mai inalt de trai.Ca-i vai de capul nostru…

Leave a Reply