Connect with us

Politică

Decizia de ieri luată de CEC cu privire la excluderea Marinei Tauber din cursa pentru Primăria de la Bălți, este un exces de putere, susține Ceban

Decizia de ieri luată de CEC cu privire la excluderea Marinei Tauber din cursa pentru Primăria de la Bălți, este un exces de putere. De această părere este primarul general Ion Ceban. Edilul spune că toate aceste decizii creează în continuare precedente și nimeni nu este veșnic instaurat în fotoliile moi.

„Nu îmi expun poziția în susținerea candidatului de la Bălți, dar mă pronunț împotriva fărădelegilor. În calitate de vicepreședinte CALM, declar că este un pericol pentru fiecare demnitar, primar, candidat, pentru fiecare cetățean care dorește să treacă pragul societății sau să-și expună o altă viziune.

Stimați guvernanți, democrația și libertatea nu sunt despre faptul dacă ne place sau nu un partid, o persoană sau o situație. Nu aruncați oamenii după bunul vostru plac încălcând flagrant legile, despre asta vă spun și organismele internaționale.  Vorba ceea: „Dă-i omului putere…””, a conchis Ceban.

Amintim că ieri CEC a luat decizia de a solicita în judecată scoaterea Marinei Tauber din cursa pentru Primăria Bălți.

Populare