Foto: TVR Moldova

Acesta speră că reprezentanții Blocului „ACUM” vor da curs invitației de a participa la negocieri, după ce PD a spus că e gata să cedeze chiar și funcția de prim-ministru, scrie Ziarul Național.

„Sper că această invitație publică să ajungă la liderii Blocului „ACUM”. Eu nu îndrăznesc să-i sun, mai ales după ce am văzut că doamna Maia Sandu a declarat că un coleg al dânsei a primit un telefon de pe un număr necunoscut și asta înseamnă că cineva de la PD îl suna ca să-l invite la discuții ca să părăsească Blocul „ACUM”. Nu vreau sa ajungă să spună că a sunat-o Candu ca să o invite să plece, să părăsească Blocul ACUM”, a glumit Candu, citat de Deschide.md.

Potrivit acestuia, toți politicienii trebuie să înțeleagă că nu e bine de pus la încercare răbdarea oamenilor: „Sigur, este o glumă, facem și noi haz de necaz, dar cred că e momentul ca toți politicienii să înțeleagă că cetățenilor care ne-au votat nu trebuie să le fie pusă la încercare răbdarea. Cine încearcă să blocheze țara sau să genereze anticipate e direct responsabil de criza care va urma în Moldova și efectele negative asupra cetățenilor”.

Amintim că aseară, Maia Sandu a venit cu detalii despre tentativele altor partide de a discuta cu fiecare deputat ales, în parte, pentru a forma o majoritate parlamentară. Mai exact, lidera PAS a spus că e vorba doar de un singur caz și că există doar suspiciunea unei astfel de tentative.