Connect with us

Politică

De astăzi și până la încheierea campaniei electorale, Igor Dodon, se va afla în concediu din cont propriu

De astăzi și până la încheierea campaniei electorale, președintele țării, Igor Dodon, se va afla în concediu din cont propriu. Anunțul a fost făcut de șeful statului în cadrul ceremoniei de lansare oficială a platformei electorale a candidatului la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon.

“Vreau să fie o campanie corectă, chiar dacă legislația prevede că președintele nu este obligat să facă acest lucru pentru că sunt multe atribuții constituționale. Dar ca să nu fie suspiciuni de utilizare a resurselor administrative, voi fi alături de oameni. Planific să fiu în fiecare raion, sute de localități. În 28 de zile voi organiza minim 250-300 de întrevederi”, a spus Igor Dodon.

Totodată, candidatul a menționat că va face o campanie cu oameni și pentru oameni. „Noi am venit din teren, nu de la rețelele de socializare sau de la Harvard. Noi știm concret cum se poate de schimbat lucrurile spre bine în Republica Moldova și am demonstrat acest lucru. Nu avem timp de experimente”, a mai spus Igor Dodon.

Populare