Connect with us

Politică

Daniela Bodrug: Abordarea dionisiacă a situației politice de către Maia Sandu are la bază infantilismul

Nu se va sfârși cu bine criza aceasta, deoarece abordarea dionisiacă a situației politice de către președintele Republicii Moldova are la bază, în mod firesc, infantilismul. Opinia îi aparține prim-vicepreședintelui Mișcării Antimafie, Daniela Bodrug și a fost expusă într-o postare pe Facebook.

“Cu cât mai aproape de 23 martie și cu cât mai claustrală e instituția prezidențială, cu atât mai mari sunt șansele instaurării, în timpul apropiat, a unei crize gordiene sau, peste doi ani, a unui Guvern eminamente de stânga”, scrie liderul Antimafie.

Bodrug precizează că atunci când Legea este încălcată de o persoană politică compromisă, efectul public este aproape zero, iar când greșește repetat și conștient o persoană publică, care întotdeauna a pretins a fi corectă, efectul este doar în favoarea criminalilor.

“Dacă pandemia ne ține în izolare sau încorsetați în reguli de protecție și frică în raport cu răul ce s-ar putea să se întâmple celor apropiați, politica de la Chișinău ține oamenii cu rațiune în exil spiritual și într-o uimire în crescendo care spune: „Cum e posibil? Cum e posibil să ne pomenim cu atâta iresponsabilitate și lipsă de competență politică?”, a mai scris Daniela Bodrug.

Populare