Connect with us

Politică

Cum va fi sărbătorit Hramul Orașului în acest an, în condiții pandemice

În acest an Hramul capitalei va fi sărbătorit altfel, spune primarul general Ion Ceban. Chiar dacă nu va fi concert în Piața Marii Adunări Naționale, în fiecare sector va suna muzica.

Ceban spune că în acest an va fi un program divers, în aer liber, care să prezinte capitala, în condiții pandemice.

„Pentru a evita aglomerările de oameni, în toate sectoarele orașului se vor desfășura evenimente culturale, cu muzică, târguri şi expoziţii tematice. Evenimentele sunt organizate pentru locuitori, însă, primordial este să respectăm măsurile de protecţie împotriva coronavirusului, să păstrăm distanța socială și să purtăm măști de protecție”, a punctat acesta.

Primarul afirmă că în toate locațiile va fi pus la dispoziția oamenilor dezinfectant,  iar voluntarii municipalității vor oferi măști celor care nu vor avea.

„Vom transmite live toate evenimentele care vor fi organizate în diferite locaţii și aproximativ la aceleași ore, pentru ca oamenii să poată asculta muzică în parcuri, zone verzi și chiar de acasă. În acest sens vom fi ajutaţi de Televiziunea Națională Moldova1 şi portalul privesc.eu.”, a subliniat primarul.

Ion Ceban a spus că artiștii și regizorii care au acceptat să susțină pentru ca sărbătoarea Hramul Orașului să se desfășoare frumos.

Populare