Connect with us

Politică

Copiii și soția lui Ceban nu sunt unicii atacați de bloggerul Bolocan

Ion Ceban, primarul general al municipiului Chișinău, i-a scris un mesaj vloggerului Andrei Bolocan prin care îl amenință că „îi va socoti dinții” atunci când îl va întâlni, transmite abcnews.md cu referire la sinteza.org.

Amenințările și jignirile lansate de Ion Ceban vin după ce Andrei Bolocan a publicat un material video în care vloggerul îi ataca familia.

„Iată această „personalitate” este plină de bunătate și învață oamenii moravuri. Vorbește despre valori, familie și trebuie să îl lăudăm și apărăm. Ei pentru anumite scopuri îmi atacă familia, soția, copiii. Vreți să atacați, atacați-mă pe mine, eu sunt Ok!”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Acesta nu e primul caz când vloggerul Andrei Bolocan decurge la astfel de acțiuni.În 2017, o parodie realizată de Andrei Bolocan, iubitul Natei Albot, a pus internetul pe jar. Bolocan s-a luat de un mesaj video realizat de MAI cu ocazia Zilei internaționale a păcii, în care apare și o fetiță de 7 ani.

Acesta a montat o altă coloană sonoră peste imagini, iar mesajul pe care tot el îl citește este unul înjositor și batjocoritor față de polițiștii și copilul din film. După apariția acestui video, mai mulți internauți i-au luat în furci pe foștii jurnaliști de la Jurnal TV

”Ia să-mi zici tu mie, dragă Nata, ți-a plăcut ultima măgărie a iubcikului tău? ( Apropo, fetița din brațele mele este Simona, are 7 anișori și este crescută doar de mama sa. Este o copiliță tare talentată, voioasă și optimistă)”, se adresa internautul către Nata Albot.

Populare