Connect with us

Politică

Constantin Cheianu, făcut praf de un deputat PPDA: Dacă era Burakovski în rochie galbenă, era mai multă atenție și vă documentați mai atent?

Actorul Constantin Cheianu, care era un susținător aprig al lui Andrei Năstase, iar recent a trecut în tabăra Maiei Sandu, a fost criticat de deputatul Platformei DA, Arina Spătaru. Atacul vine după ce Cheianu, în cadrul emisiunii “Ora de ras” de la Jurnal TV, a ironizat dur pe seama jurnalistei Lilia Burakovski. Ulterior, Cheianu a spus că a fost o „un atac nechibzuit”. În replică, Arina Spătaru i-a scris:

“Dacă era Lilia Burakovski în rochie de culoare galbenă, era mai multă atenție și vă documentați mai atent? După declarațiile recente, mi se pare duplicitară poziția atunci când susții o doamnă, iar pe alta… îi numeri rochiile. Vă spun asta, pentru că știu cum e atunci când un coleg te apreciază după rochie și nu după profesionalism”, a scris Spătaru.

După atacul la adresa jurnalistei Lilia Burakovski, Constantin Cheianu a fost criticat și de alți jurnaliști, politicieni și reprezentanți ai societății civile. În comentarii și postări pe Facebook internauții au scris că este “cea mai murdară emisiune din țară”, iar realizatorii acesteia sunt niște “killeri”, care îndeplinesc comenzile politice.

Populare