Connect with us

Politică

Cojocaru: PSRM în Consiliul Municipal Chișinău nu va permite organizarea „otkaturilor” și a intereselor personale în municipiu

Fracțiunea PSRM în Consiliul Municipal Chișinău nu va permite organizarea „otkaturilor” și a intereselor personale în municipiu. Declarația a fost făcută de către vicepreședintele fracțiunii, socialistul Dinari Cojocaru.

“De dimineață și până acum, aproape la ora 13.00, doar fracțiunea PAS din CMC vorbește de la tribună la Consiliul Municipal Chișinău. În momentul în care există pe ordinea de zi zeci de proiecte importante pentru municipalitate, fracțiunea PAS a venit la tribuna pe câteva ore. Încă de dimineață, fiecare consilier al acestei fracțiuni își apără interesele, unii au interese în alimentație în instituțiile de învățământ din capitală, alții au interese în sfera publicității, interese în construcții, iar unii sunt chiar îngrijorați de a primi „otkat” din cumpărarea autobuzelor pentru municipalitate. Și acest lucru este evident, pentru că sunt în joc milioane de lei în fiecare sferă.

Repet, mai ales pentru fracțiunea PAS, noi, fracțiunea PSRM, nu vom permite organizarea „otkaturilor” și intereselor personale în municipiu. În timpul unei pandemii și când este urgentă necesitatea actualizării parcului de autobuze, pentru a furniza transportul municipalității, este o aroganță excesivă să urmărească interesele personale și să caute un recul din achiziții”, a declarat Cojocaru.

Populare