Connect with us

Politică

Cinci copiii au nevoie de mamă! Sunt gata să o eliberez înainte de termen. Igor Dodon a comentat cazul femeii, care a fost judecată pentru escrocherie

Igor Dodon este gata să semneze decretul privind eliberarea mamei cu cinci copii, care a ajuns la pușcărie pentru escrocherie. Despre aceasta președintele a declarat în cadrul emisiunii “Igor Dodon răspunde”.

„Cinci copii au nevoie de mamă. Trebuie să-i mai dăm o șansă. Președintele are dreptul să o elibereze înainte de termen și sunt gata să fac acest pas imediat după alegeri, după data de 1 noiembrie, dacă vor fi toate actele pregătite”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că o femeie din Drochia, mamă a cinci copii, a fost condamnată la șase ani de pușcărie pentru escrocherii. Aceasta l-ar fi deposedat pe un bărbat de automobil și a împrumutat o sumă impunătoare de bani pe care nu a întors-o. În cadrul anchetei s-a stabilit că femeia nu este la prima abatere. Aceasta și-a schimbat de mai multe ori numele și prenumele, pentru a scăpa de pedeapsă și pentru a-și continua „afacerea”.

Populare