Connect with us

Politică

VIDEO// Cetățenii din stânga Nistrului revoltați de atitudinea provocatoare a unor deputați PAS

Cetățenii moldoveni din stânga Nistrului se declară revoltați de atitudinea provocatoare a unor combatanți, dar și a unor deputați PAS, care i-au catalogat drept separatiști în primul tur al alegerilor prezidențiale și le-au blocat accesul la urne. Aceștia spun că sunt cetățeni ai Republicii Moldova și au dreptul să-și exercite dreptul la vot.

“Sunt foarte indignată de modul în care au fost întâlniți moldovenii din Transnistria, care mergeau spre urnele de votare. Au fost numiți urât, au fost înjurați. Nu-i înțeleg pe aleșii poporului, care își permit să numească cetățenii Republicii Moldova separatiști, deși aceștia au dreptul să participe la alegeri”, spune Mărioara Moldovanu, locuitoare din stânga Nistrului, într-o postare live pe Facebook.

Mărioara Moldovanu mai spune că se simte cetățeancă a Republicii Moldova și speră că țara noastră va fi din nou unită.

“Cum se simt dumnealor, jignindu-ne și respingându-ne, pe cei care locuim în Transnistria? Am rude pe ambele maluri ale Nistrului, am frați, am verișori. Am acte legale eliberate de autoritățile Republicii Moldova. Mă simt cetățeancă a Republicii Moldova și sper că vom fi iarăși o țară unită”, mai spune Mărioara Moldoveanu.

Populare